Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای کانون‌های وکلای دادگستری برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۰ را آغاز مسیر برای خروج از وضعیت فعلی حاکم بر آیین‌نامه اجرایی لایحه استقلال اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ اعضای کانون‌های وکلای دادگستری در پایان نشست عمومی خود با انتشار بیانیه‌ای، توافق برای برگزاری آزمون وکالت 1400 را بستر مناسبی برای رفع مشکلات به‌منظور خروج از وضعیت فعلی حاکم بر آیین‌نامه اجرایی لایحه استقلال اعلام کردند؛ این موضوع در بیانیه نشست مطرح شد که متن کامل آن به این شرح است:

"چهل‌وچهارمین نشست هیئت عمومی عادی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در روزهای 28 و 29 اردیبهشت‌ماه به میزبانی کانون وکلای دادگستری همدان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از بررسی دستورهای همایش و اخذ تصمیمات مقتضی، استفاده از نظرات کارشناسان متخصص در بهبود وضعیت معیشت، محیط‌زیست (به‌ویژه ریزگردها) و امنیت جامعه جهت فراهم‌کردن بستر حیات اجتماعی و اقتصادی مطلوب را توصیه و در خصوص مسائل مرتبط با وکالت کشور، مراتب ذیل اعلام می‌شود:

1- هیئت‌ مدیره‌های کانون‌های وکلای دادگستری با استقبال و تقدیر از رویکرد تعاملی در خصوص فراهم‌شدن موجبات قانونی برگزاری آزمون پذیرش کارآموز وکالت دادگستری تأکید می‌کنند، استمرار وضعیت تعاملی و تفاهم دوطرفه موجود، موجبات رفع معضلات و مشکلات جامعه حقوقی کشور، به‌ویژه خروج از برون‌رفت وضعیت فعلی حاکم بر آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری را فراهم خواهد کرد.

2- با اینکه اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در فرایند تسری مقررات ناظر بر کسب‌وکار به حوزه حقوق دفاعی مردم، نظرات انتقادی خود را به نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی منتقل نموده است، در حال حاضر با ‌توجه ‌به ختم مراحل قانونگذاری و تبدیل طرح موصوف به قانون تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب‌و‌کار، ضمن هشدار جدی به متصدیان محترم آموزش عالی کشور مبنی بر حفظ استانداردهای علمی و ارتقای سطح آموزشی دانش‌آموختگان حقوق، اهتمام خود در خصوص اجرای دقیق قانون موصوف را با توجه ‌به حق دسترسی مردم به وکیل متخصص به کار خواهد گرفت.

3- فراهم ‌نمودن موجبات دادرسی عادلانه فرع بر آن است که قاضی و وکیل علاوه بر استقلال در اخذ تصمیم و دفاع، از تأمینات مناصب موصوف برخوردار باشند و حاکمیت وظیفه دارد این تأمینات را فراهم نماید. در این راستا ضمن محکوم ‌نمودن اقدامات غیراخلاقی برخی از رسانه‌ها مبنی بر هجمه‌ علیه کانون‌های وکلای دادگستری - با آنکه شرط التزام به قانون اساسی جزء شروط حدوثاً و بقائاً حرفه وکالت است و افراد با پذیرش این شروط عضو کانون‌های وکلای دادگستری می‌شوند - از نظام قضائی کشور تقاضای برخورد جدی با این رسانه‌ها را دارد.

4- اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران اقدامات مخاطره‌آمیز اخیر، دائر بر تعرض علیه وکلای محترم دادگستری و ایضاً توهین به این سربازان عدالت را، که دوشادوش قضات محترم در خصوص احقاق حق می‌کوشند، خلاف موازین اخلاقی و قانونی دانسته و از جامعه حقوقی کشور و قوه محترم قضائیه تقاضای محکوم‌ نمودن این نوع برخوردها و اقدام قانونی متناسب را دارد.

5- هیئت ‌مدیره‌های کانون‌های وکلای دادگستری، با اعتقاد به حاکمیت قانون و توجه به لزوم رعایت حقوق مردم در تصمیم‌گیری‌های تقنینی، اصلاح قانون استفاده بعضی دستگاه‌ها از نماینده حقوقی و تسری آن به شرکت‌های خصوصی را از موجبات تضعیف حقوق دفاعی شرکت‌های خصوصی و مردم و احتمال اشاعه فساد در دستگاه قضائی دانسته و انتظار دارد نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی با تأمل در نتایج نامطلوب حاصل از اجرای این قانون در خصوص دستگاه‌های دولتی در کلیات مصوب تجدیدنظر کنند."

آزمون وکالت 1400 بدون تعیین ظرفیت برگزار می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قانون آزمون وکالت اسکودا قانون آزمون وکالت اسکودا کانون های وکلای دادگستری برگزاری آزمون آزمون وکالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۴۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن زنگنه در تذکری گفت: نمایندگان تا ساعت ۲۳ امشب فرصت طرح پیشنهاد درباره بودجه را دارند، اما موضوع عجیبی اتفاق افتاده است، دوستان کمیسیون تلفیق اصل گزارش بودجه را ارائه نکردند و ما باید در خلأ پیشنهاد دهیم، نباید برخورد با مجلس به گونه‌ای باشد که بعد‌ها اگر کسی خواست خلاف آیین‌نامه اقدامی انجام دهد، زبان ما بسته باشد. در فایل مربوط به گزارش فقط نوشته شده مبلغ پیشنهادی کسر می‌شود و اضافه می‌شود.

  نماینده مردم تربت حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی، کمیسیون تلفیق باید گزارش را به نمایندگان ارائه دهد، با این شرایط ما چگونه می‌توانیم پیشنهادات خود را ارائه دهیم؛ به عنوان مثال بنده اگر به دنبال طرح پیشنهادی درباره درآمد‌های اختصاصی استانم باشم باید از وضعیت سایر استان‌ها اطلاع داشته باشم.   وی با بیان اینکه کمیسیون تلفیق فایلی به ما نمی‌دهد، تصریح کرد: طی این ۴ سال، امسال اوج غیرشفاف بودن بودجه است. آقای مفتح که پیشنهاد اصلاح آیین‌نامه را مطرح کردند با این هدف بود که نمایندگان نسبت به جداول اشراف داشته باشند. اکنون ما اصلاً جدولی نمی‌بینیم. نمی‌دانیم کمیسیون تلفیق چه اقدامی انجام داده است. ما منتظر هستیم تا جداول را بارگذاری کنند و ما پس از ملاحظه این جداول پیشنهادات خود را مطرح کنیم.   زنگنه افزود: خواهش می‌کنم به دوستان تذکر دهید در ساعات باقی مانده فایل جداول را برای نمایندگان ارسال کنند تا ما بدانیم چه اتفاقی در تلفیق رخ داده است.   محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: خواهش من این است که اگر نقدی هم دارید این نقد را منصفانه بیان کنید. در چهل و اندی سال گذشته چه زمانی جداول بودجه در صحن مجلس بررسی شده و نمایندگان تک به تک به جداول رأی داده‌اند که شما امروز می‌فرمایید غیرشفاف‌ترین بودجه است.   رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید به مجلس ظلم شود، بیان کرد: مجلس ماده ۱۸۲ آیین نامه را تصویب و بند (الف) و (ب) برای آن در نظر گرفت؛ هیچ زمانی تک تک نمایندگان جداولی که تصویب می‌شود را نمی‌دیدند و کمیسیون تلفیق به تنهایی این کار را انجام می‌داده، در تاریخ مجلس شورای اسلامی نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان گذاشته است که اگر نمایندگان پیشنهادی دارند مطرح کنند. از یک طرف بیان می‌کنند که هیأت رئیسه به مجلس بها نمی‌دهد، مهمترین بها همین اقدام است.   وی افزود: البته مجلس این تصمیم را گرفت و هیأت رئیسه نیز با آن همراهی کرد، برخی از دوستان نیز با این اقدام که جداول در صحن بررسی شود مخالف هستند و در حال حاضر پیشنهاد اصلاح مجدد این موضوع مطرح شده است؛ بنابراین از واژه غیرشفاف استفاده نکنید.   رئیس قوه مقننه با بیان اینکه بند (ب) ماده (۱۸۲) آیین نامه داخلی مجلس فقط درباره جداول بودجه است، بخش مربوط به احکام و تبصره‌ها تصویب شده و به قانون تبدیل شده است و در اختیار شما قرار دارد، ادامه داد: جداول بر اساس احکام تنظیم شده است؛ من امروز به صورت خاص گزارش را نگاه می‌کنم که اگر اشکالی وجود داشته باشد این نقد را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • واکنش به استعفای سیاوش: او استقلالی است