Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: در اردیبهشت ماه امسال با برگزاری آزمون استخدامی و جذب ۳۴ هزار نفر همچنین ورود ۲۵ هزار نفر به آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان بخشی از تامین نیروی انسانی را برطرف می‌کنیم. یوسف نوری در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری بین آموزش و پرورش و مناطق آزاد در جمع خبرنگاران درپاسخ به این سوال که آیا قرار است در مناطق آزاد، پردیس جدید دانشگاه فرهنگیان راه اندازی شود، اظهارکرد: برنامه آموزش و پرورش در بلندمدت برای ترمیم نیاز‌های نیروی انسانی مورد نیاز قطعا دانشگاه فرهنگیان است و تلاش می‌کنیم گسترش نیرو را به نحوی انجام دهیم که جریان رشد دانش آموز در افق ۲۰ ساله دیده و بخشی از نیاز تامین نیروی انسانی تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه یکی از بستر‌های موجود مناطق آزاد هستند، افزود: تعداد زیادی از این مناطق در موقعیت‌های جغرافیایی که محرومیت مضاعف دارند واقع شده اند، لذا نیاز به معلم دارند و در برنامه‌های سال آینده این تامین نیرو دیده خواهد شد.

بخش عمده ساخت مدارس برعهده خیرین است

وزیر آموزش و پرورش درباره ساخت و نوسازی مدارس فرسوده نیز در مناطق آزاد تصریح کرد: در سفر‌های استانی یکی از توجهات ویژه دولت به مدارس است که بخش عمده‌ای از ساخت مدارس برعهده خیرین مدرسه ساز است.

ارائه نسخه اولیه آیین رتبه بندی معلمان به دولت

وی درباره نهایی شدن آیین نامه رتبه بندی معلمان نیز گفت: زمان نهایی شدن این آیین نامه تا امروز بود که جلسات بسیار زیاد کارشناسی با حضور اعضا در این باره برگزار و نسخه اولیه آن به دولت ارسال شد این نسخه اولیه نسخه‌ای است که باید براساس شرایط کمی و کیفی بررسی شود.

نوری درباره شاخص‌های این آیین نامه نیز افزود: هیچوقت نمی‌توان با یک آیین نامه همه را راضی کرد، اما تعداد کمی از معلمان در این باره صحبت‌هایی دارند که می‌توانند نقطه نظرات خود را برای ما بفرستند تا با حضور افراد بررسی کارشناسی شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره شیوه ادامه فعالیت مدارس نیز اظهار کرد: مدارس با قوت حضوری خواهد بود؛ به دلیل اینکه بسیار از آموزش جامانده ایم و از هر بعد خسارات دیده ایم، آموزش باید حضوری باشد.

وی اضافه کرد: تاکنون براساس اعلام ستاد مقابله با کرونا محدودیتی برای تعداد دانش آموز در کلاس‌های درس نبوده است، فضای مجازی فقط به عنوان مکمل استفاده خواهد شد و آموزش ترکیبی نداریم. برخی از مدارس سیستم خنک کننده نداشتند که اعلام کردیم آن را تامین کنند همچنین سرانه‌ای به مدارس داده می‌شود که بخشی از نارسایی‌ها حل شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره جبران عقب ماندگی‌های تحصیلی بیان کرد: یک روش جبرانی وجود دارد، در قرارگاه عدالت تربیتی اقداماتی با مشارکت خیرین در حال پیگیری است، امروز هم در دولت مطرح کردم و رییس جمهور گفتند اعتباری برای این امر درنظر گرفته شود که ما جبرانی تابستان را برای دانش آموزانی که جامانده‌اند داشته باشیم. این اقدام با توافق اولیا انجام خواهد شد.

منبع: ایرنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: آزمون آزمون استخدامی آزمون دکتری آزمون سراسری دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش نیروی انسانی مناطق آزاد آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تغییر زمان برگزاری یک آزمون استخدامی
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • ثبت‌ مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • ثبت مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز